ΡΟΗ 24/7:

Χρ. Γιαννούλης: «Καμία αποχώρηση από τον συνδυασμό ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

giannis giannoulis ekloges

- Παρουσιάζονται την Κυριακή οι υποψήφιοι του συνδυασμού στην Πέλλα

Σε δημοσιεύματα, μέσω των οποίων ενημερώθηκε για την «αποχώρηση υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου από τον συνδυασμό του», απάντησε με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά», τονίζει ότι δεν γνωρίζει προσωπικά την κ. Μπαγκή, ότι ποτέ δεν πρότεινε στην ίδια να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιό του, ενώ την καλεί να γνωριστούν και να μιλήσουν για πρώτη φορά, στην εκδήλωση για την ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας. Παράλληλα ο Χρήστος Γιαννούλης επισημαίνει ότι για να υπάρξει αποχώρηση από έναν συνδυασμό, θα πρέπει τουλάχιστον να έχει προηγηθεί ανακοίνωση υποψηφιότητας, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν συνέβη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη αναφέρει:
«Μαθαίνω από το Facebookότι πρότεινα προσωπικά, και υπήρξε συνεννόηση της απευθείας μαζί μου, με την κα Μπαγκή στην Αλμωπία της Πέλλας. Θα ήθελα παρά πολύ την Κυριακή, που θα είμαι στην ΠΕΛΛΑ για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, να έρθει να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, γιατί ειλικρινά, και χωρίς τακτικισμούς και προσχηματικές εντάσεις και αυτοηρωποιήσεις, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
Τα υπόλοιπα την Κυριακή το μεσημέρι στην Πέλλα της Νίκης. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για την ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με βελτίωση και του τρόπου που πολιτευόμαστε».

Την Κυριακή οι υποψήφιοι του συνδυασμού στην Πέλλα

Στο μεταξύ, την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 12.00 μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, θα ανακοινώσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

επιστροφή στην κορυφή