Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Χρ. Γιαννούλης: "Παντελής απουσία Τζιτζικώστα από τη στήριξη της υγειονομικής περίθαλψης"

GIANNOYLHS POLAKHS GNX

Πυρά του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας από τον Πολύγυρο

Στα εγκαίνια της νέας ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής παραβρέθηκε την Τετάρτη ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως σχολίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια, από τη μέρα που δημιουργήθηκε, για να λειτουργήσει σήμερα η Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πολυγύρου. Η νέα ΜΕΘ διαθέτει έξι, πλήρως εξοπλισμένες κλίνες, εκ των οποίων αρχικά θα λειτουργήσουν οι δύο, ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας και ήδη υπηρετούν σ' αυτήν τρεις γιατροί εντατικολόγοι.

Ο Χρήστος Γιαννούλης δήλωσε: «Ένα χρόνιο αίτημα των διοικήσεων του Νοσοκομείο Πολυγύρου μόλις σήμερα ικανοποιήθηκε αφού για πρώτη φορά το Νοσοκομείο απέκτησε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σαράντα εκατομμύρια παραχώρησε η Περιφέρεια Αττικής για εξοπλισμό των νοσοκομείων και τεσσεράμισι εκατομμύρια η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από ιδίους πόρους. Για ακόμα μια φορά η παντελής απουσία του κυρίου Τζιτζικώστα και της διοικήσεως του, όχι μόνο δεν κατάφερε να Κοιτάξει Μπροστά αλλά άφησε για πολλά χρόνια εκτεθειμένο ένα σημαντικό για την περιοχή ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης από το οποίο εξυπηρετούνται χιλιάδες συμπολίτες μας».

επιστροφή στην κορυφή