ΡΟΗ 24/7:

"Ο κ. Τζιτζικώστας επιθεώρησε έργα που έπρεπε να ολοκληρώσει το 2015!"

GIANNOYLHS XRHSTOS dcmnt19

Αιχμές Γιαννούλη με αφορμή την επίσκεψη Τζιτζικώστα στην Πέλλα

Την έκπληξή του εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, με αφορμή την επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στα έργα διευθέτησης των χειμάρρων του Δήμου Αλμωπίας Πέλλας, (δείτε αναλυτικά εδώ) τα οποία -όπως υποστηρίζει- θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2015.

«Θυμίζω ότι πρόκειται για το έργο της "οριοθέτησης ρεμάτων (χειμάρρων) στο Δήμο Αλμωπίας της Π.Ε. Πέλλας-Π.Κ.Μ.", η οριστική ένταξη του οποίου στο ΕΣΠΑ έγινε το Δεκέμβριο του 2012. Η εργολαβική σύμβαση κατασκευής του έργου υπογράφηκε στις 10 Απριλίου του 2014 με ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 20 μήνες. Δηλαδή ο κ. Τζιτζικώστας επιθεώρησε το έργο το οποίο επρόκειτο να ολοκληρωθεί ως τις 10 Δεκεμβρίου 2015», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά».

«Αναρωτιέμαι ειλικρινά ποια είναι η άποψή του για τους κατοίκους της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας στους οποίους διαφημίζει την "αποτελεσματικότητά" του στη διοίκηση της Περιφέρειας, επιθεωρώντας έργα τα οποία ο ίδιος θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει από το 2015», κατέληξε στη δήλωσή του ο Χρήστος Γιαννούλης.

επιστροφή στην κορυφή