ΡΟΗ 24/7:

Δ. Τζανακόπουλος: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στις εκλογικές αναμετρήσεις"

tzanako419ns

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα"

«Το ιδεολογικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει, αλλά ενισχύεται», ξεκαθαρίζει, αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Διότι πλέον ακόμα περισσότεροι πολίτες στρέφονται προς τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει ο δικός μας πολιτικός χώρος, κάτι λογικό από τη στιγμή που η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ταυτίζεται με τη Δεξιά», σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Εκτιμά, μάλιστα, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα και στις ευρωεκλογές του Μαΐου και στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου».

Κάνοντας ειδική αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνει ότι «η χώρα μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να προσθέσει έναν σύμμαχο στα Βαλκάνια» και επικαλείται «το μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και τις επενδυτικές συμφωνίες με επιχειρήσεις από τη Βόρεια Μακεδονία».

Για ενοχική αντίδραση της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ στην υπόθεση Novartis κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η πανικόβλητη αντίδραση της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ γύρω από το σκάνδαλο Novartis δεν είναι μόνο αλλοπρόσαλλη. Είναι ξεκάθαρα ενοχική» υποστηρίζει.

Τέλος, σχετικά με τη δυνατότητα μη υλοποίησης της προνομοθετημένης μείωσης του αφορολόγητου, ο κ. Τζανακόπουλος διαμηνύει ότι -όπως και στην μη περικοπή των συντάξεων- «έχουμε τον τρόπο να το πετύχουμε χωρίς να διαταραχθεί ούτε στο ελάχιστο η δημοσιονομική πορεία» και διαβεβαιώνει ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως και η αντίστοιχη για χρέη προς τις Εφορίες, θα ψηφιστούν εντός των επόμενων εβδομάδων.

επιστροφή στην κορυφή