ΡΟΗ 24/7:

Κυριακή Μάλαμα, υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

malama

Στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου

Υποψήφια ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Κυριακή Μάλαμα, η οποία είναι η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή Σωκράτη Μάλαμα. Η κ. Μάλαμα γεννήθηκε στη Συκιά Χαλκιδικής σπούδασε θέατρο και εργάζεται από το 1995 ως σκηνοθέτης στην τηλεόραση της ΕΡΤ3. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς παραγωγές ντοκιμαντέρ με πολιτικό και κοινωνικό περιεχόμενο, ενώ ήταν υποψήφια Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
Η ίδια, απευθυνόμενη στους πολίτες, δηλώνει: "Πιστεύω ότι μπορώ να σας εκπροσωπήσω στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας.
Γιατί, μεγαλώνοντας ως γυναίκα σ’ έναν ανδροκρατούμενο κόσμο, επιθυμώ περισσότερη ισοτιμία, μεγαλύτερη αναγνώριση, ίσες δυνατότητες, ίσες ευκαιρίες, κάθε δικαίωμα στη διαφορά και την επιλογή στις ιδέες μας, τους φίλους μας, τους τρόπους μας, όσα επιθυμώ δηλαδή για κάθε πολίτη αυτού του κόσμου.
Γιατί ως εργαζόμενη μέσα σε ένα εκμεταλλευτικό εργασιακό σύστημα, θέλω να αγωνιστούμε για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των εργαζομένων κι όχι των αγορών.
Για την προστασία του Περιβάλλοντος, της φύσης, της ήπιας και σοφής ανάπτυξης, ενάντια στη βαρβαρότητα των καταστροφών και των μολύνσεων των αδηφάγων εταιριών.
Για τον Πολιτισμό μας, για την Τέχνη που είναι το Άρμα της Ειρήνης και της συναδέλφωσης σ’ έναν κόσμο που σπαράσσεται από διαφορές και συγκρούσεις".

επιστροφή στην κορυφή