ΡΟΗ 24/7:

Νομοσχέδια για φορολογική μεταρρύθμιση και επενδύσεις

AYGENAKHS xrt

Συνέντευξη του Γραμματέα της ΝΔ Λ. Αυγενάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Από την επόμενη μέρα των εκλογών θα αρχίσει να παράγεται δουλειά», τονίζει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης. «Το πρώτο νομοσχέδιο θα αφορά στη νέα οργάνωση της κυβέρνησης και της ανώτατης διοίκησης που είναι έτοιμο και θα είναι το πρώτο που θα ψηφιστεί. Το δεύτερο νομοσχέδιο αφορά μια τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση και το τρίτο νομοσχέδιο αφορά στην απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης επενδύσεων. Αυτά θα είναι η αρχή και από την αρχή θα δοθεί το στίγμα της διακυβέρνησης της ΝΔ», υπογραμμίζει, αναφερόμενος στο τι θα κάνει η Ν.Δ. τις πρώτες 100 ημέρες ως κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αυγενάκης ζητά από τους πολίτες συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δηλώνοντας: «Το διακύβευμα για τη χώρα είναι κρίσιμο και σημαντικό. Γι΄ αυτό θέλω να ενθαρρύνω όλους τους πολίτες να αξιολογήσουν και να ψηφίσουν ό,τι και αν επιλέξουν να ψηφίσουν. Η ιστορία γράφεται από αυτούς που συμμετέχουν. Γι αυτό και ζητούμε πρώτα από όλα συμμετοχή. Γιατί η αποχή θα πει συντήρηση».

Τέλος, ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ υπογραμμίζει την ανάγκη για ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση σημειώνοντας: «Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η αυτοδυναμία. Αλλά και αυτοδύναμοι να είμαστε θα κάνουμε πρόσκληση για ευρύτερες πολιτικές συγκλίσεις».

επιστροφή στην κορυφή