ΡΟΗ 24/7:

Στις 31 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας περιφερειακής Αρχής Κεντρικής Μακεδονίας

perifereia kthrio shmaia

Την 1η Σεπτεμβρίου η εκλογή των Συλλογικών Οργάνων

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 19.00 στο προαύλιο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Βίλα Αλλατίνη, στη Βασιλίσσης Όλγας.
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή των Συλλογικών Οργάνων. Όλο αυτό το διάστημα, από τις εκλογές μέχρι και τα τέλη Αυγούστου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων (οικονομική επιτροπή, περιφερειακό συμβούλιο) όπως και όλα τα θέματα τρέχουν κανονικά, μάλιστα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με την παρούσα σύνθεση στα τέλη Αυγούστου.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, τον Αύγουστο θα βρίσκεται στην Περιφέρεια, καθώς μετά και τις τροποποιήσεις στον Κλεισθένη στις οποίες θα προχωρήσει η νέα κυβέρνηση στα τέλη Ιουλίου, θα λάβει τις αποφάσεις του για τη δημιουργία του νέου διοικητικού σχήματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 23 Ιουλίου 2019 17:58
επιστροφή στην κορυφή