ΡΟΗ 24/7:

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (βίντεο)

EA4E6XnWsAAiD1H

Φορολογικά κίνητρα για την απόκτηση κράνους

«Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών βάλαμε σε προτεραιότητα τη βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου διαπιστώνονται πολύ σοβαρά προβλήματα. Η ηγεσία του Υπουργείου θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε να αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σύσκεψη που είχε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, το πρωί της Πέμπτης.

Σε σχέση με την οδική ασφάλεια τόνισε: «Έχουμε δεσμευτεί σε ένα σχέδιο με παρεμβάσεις που αφορούν την εκπαίδευση νέων οδηγών, την ποιότητα των δρόμων μας και φυσικά την εφαρμογή του ΚΟΚ. Ξεκινάμε άμεσα με την αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για υποχρεωτική χρήση κράνους για τα δίκυκλα», ανέφερε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε θεσμοθέτηση φορολογικών κινήτρων, ώστε η απόκτηση του κράνους να γίνει πιο οικονομική.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη

επιστροφή στην κορυφή