ΡΟΗ 24/7:

Ο Παύλος Μαρινάκης νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

71523987 2643371389016289 5227177706940006400 n

Σε εξέλιξη το 12ο Συνέδριο της Οργάνωσης

Από το 87% των συνέδρων που συμμετείχαν στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ υπογράφηκε η μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του νέου προέδρου της, αυτή του Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής της.

Μετά την ανακήρυξή του, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ΟΝΝΕΔίτισες κι όλους τους ΟΝΝΕΔίτες για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν σήμερα και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους. Από σήμερα ξεκινάμε να υλοποιούμε το σύνθημά μας, που είναι ΟΝΝΕΔ για όλους, γιατί θέλουμε όχι απλά να εκφράσουμε τα 70.000 μέλη μας, αλλά όλους τους νέους, αυτούς που έμειναν και αυτούς που αναγκάστηκαν να φύγουν.

Ξεκινάμε έναν καινούριο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της Οργάνωσής μας και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία».

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2012 είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Μετά την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, διατέλεσε αντιπρόεδρος της Οργάνωσης.

επιστροφή στην κορυφή