ΡΟΗ 24/7:

Επανεξελέγη Πρόεδρος της «Δημιουργίας, ξανά!» ο Θάνος Τζήμερος

tzimeros sunedrio

Στην Εθνική Επιτροπή ο Χαλκιδικιώτης, Στέργιος Βαγγλής

Το 2ήμερο συνέδριο της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΞΑΝΑ!», που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου στον πολυχώρο “ΑΘΗΝΑΪΣ”, εξέλεξε νέα όργανα του Κόμματος: το Πολιτικό Συμβούλιο, την Εθνική Επιτροπή και την Ελεγκτική Αρχή και επανεξέλεξε τον ιδρυτή, Θάνο Τζήμερο, για τρίτη συνεχή θητεία, στη θέση του Προέδρου, με 94,8 %, έναντι 5,2% του άλλου υποψηφίου, Γιώργου Χαϊδόπουλου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε, το απόγευμα του Σαββάτου, η ομιλία του Αλέξανδρου Νίκλαν για το τι συμβαίνει αλλά και το τι θα βιώσουμε, σε μικρό βάθος χρόνου, από την παράνομη μετανάστευση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα δύο πάνελ που διοργανώθηκαν την Κυριακή με προσωπικότητες του ευρύτερου φιλελεύθερου και πατριωτικού χώρου.
Στην πρώτη ενότητα, η κ. Μιράντα Ξαφά και ο κ. Γιώργος Μπήτρος παρουσίασαν τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, υπογραμμίζοντας τις εγγενείς στρεβλώσεις του ελληνικού πολιτικού συστήματος, που ευθύνονται για την παράταση της κρίσης, και απάντησαν σε ερωτήσεις των παρισταμένων. Επίσης, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Θανάσης Παπανδρόπουλος, Κώστας Στούπας και Σακελλάρης Σκουμπουρδής συζήτησαν με τον Θάνο Τζήμερο θέματα της φιλελεύθερης ατζέντας.
Στο δεύτερο πάνελ, ο πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς», κ. Φαήλος Κρανιδιώτης και ο εκπρόσωπος του «Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών», κ. Ραφαήλ Καλυβιώτης, συζήτησαν με τον Θάνο Τζήμερο για την έννοια του έθνους και τη λειτουργία του σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Συμφώνησαν ότι το μέλλον της χώρας και η φυσιογνωμία της Ευρώπης απειλείται από την εισβολή του Ισλάμ, το οποίο, ενώ παρουσιάζεται ως θρησκεία, είναι στην πραγματικότητα ένας πολιτικός, νομικός και στρατιωτικός μηχανισμός, με στόχο την άλωση της Ευρώπης εκ των έσω.
Το συνέδριο της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΞΑΝΑ!» τίμησε με την παρουσία του ο κ. Στέφανος Μάνος, ο οποίος, ως πρόεδρος της «Δράσης», είχε συνεργαστεί με τον Θάνο Τζήμερο στις εκλογές του Ιουνίου 2012.
Το Συνέδριο, που έγινε ταυτόχρονα με φυσική και διαδικτυακή παρουσία, παρακολούθησαν περισσότερα από 1.000 μέλη του Κόμματος. Όλες οι ψηφοφορίες ήταν ηλεκτρονικές με χρήση του συστήματος “Ζευς, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες πανεπιστημιακοί. Τα μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ψήφιζαν από κάθε γωνιά της Γης, με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως. Η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!» χρησιμοποιεί, από το 2012, την Πληροφορική σε όλες τις δραστηριότητές της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των εκλεγμένων μελών της Εθνικής Επιτροπής είναι και ο Χαλκιδικιώτης, Στέργιος Βαγγλής, υποψήφιος Βουλευτής του Κόμματος, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

επιστροφή στην κορυφή