ΡΟΗ 24/7:

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

syriza nd 768x540

Ανταλλαγή "πυρών" ανάμεσα στα δύο κόμματα

Για αλαζονεία και υποκρισία κατηγορεί τον πρωθυπουργό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Βήμα». (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Αναλυτικά, «για άλλη μια φορά, με τη σημερινή του συνέντευξη στο "Βήμα", ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει πόσο κατώτερος των περιστάσεων είναι», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Αλαζονικός και σνομπ για τους πολιτικούς του αντίπαλους, υπερφίαλος για την οικονομία, ιδεοληπτικός για την κρατική καταστολή, υποκριτής σε σχέση με τα φαινόμενα διαφθοράς που αναπτύσσονται στην κυβέρνηση του. Και, το χειρότερο, με πλήρη άγνοια κινδύνου για τα εθνικά μας θέματα.

Σε μια εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ζητά συνεννόηση για την αντιμετώπιση των εθνικών απειλών, ο κ. Μητσοτάκης εξαπολύει επίθεση στους πολιτικούς του αντίπαλους. Εξαγγέλλει την κατάργηση του εκλογικού νόμου που απονέμει την ισοτιμία της ψήφου των πολιτών και ευνοεί τον σχηματισμό κυβερνήσεων στη βάση των προγραμματικών συγκλίσεων. Και, την ίδια στιγμή, συνεχίζει τους χρησμούς και τα καλλιστεία υποψήφιων Προέδρων της Δημοκρατίας, παρόλο που ο Προκοπης Παυλόπουλος είναι αποδεκτός από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Ελπίζουμε αυτή η αλαζονική συμπεριφορά να μην αποδειχτεί μοιραία για τη χώρα», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση στα επικριτικά σχόλια της αξιωματικής αντιπολίτευσης  η Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου το κόμματος, Τάσος Γαϊτάνης, σημειώνει πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις συνιστώσες του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από την πρόοδο της οικονομίας. Από την πάταξη της ανομίας. Από την προστασία των δικαιωμάτων των πολλών έναντι της αυθαιρεσίας των λίγων.

Κολλημένοι στα συνθήματα του 20ου, δεν έχουν τίποτα να πουν για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Συνεχίζουμε, με λύσεις στα θέματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες» αναφέρει ο κ. Γαϊτάνης.

επιστροφή στην κορυφή