ΡΟΗ 24/7:

Συμπαράσταση στους εργαζομένους του ΟΤΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

syriza pr sum

Χαιρετίζει την καθολική συμμετοχή των εργαζόμενων στον ΟΤΕ της Χαλκιδικής

Μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζομένους του ΟΤΕ που απεργούν εδώ για τις απολύσεις από τη διοίκηση, αλλά και τις συλλήψεις εργαζομένων στη συνέχεια, απευθύνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, χαιρετίζοντας παράλληλα ην καθολική συμμετοχή των εργαζόμενων στον ΟΤΕ της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής:

"Για πάνω από 20 ημέρες συνεχίζεται η απεργία των εργαζόμενων στον ΟΤΕ και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ δεν βρήκαν την ευκαιρία για καμία αναφορά σε χιλιάδες εργαζόμενους, αλλά και τα προβλήματα που αναδεικνύονται από τις αντεργατικές πολιτικές που ακολουθούνται σε έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας.

Η ποινικοποίηση του απεργιακού δικαιώματος οι διώξεις και οι απολύσεις και η άρνηση υπογραφής Συλλογικών συμβάσεων καταδεικνύουν την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για επιστροφή στην "κανονικότητα" άλλων εποχών που υπηρετούν οι - κατά τα άλλα - λαλίστατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Την ίδια στιγμή που ο όμιλος μόνο για το 2018 είχε 1,2 δις κέρδη και μοίρασε απλόχερα στους μετόχους του 340 εκ ευρώ, για τους εργαζόμενους επιφύλασσε απολύσεις, μηνύσεις συλλήψεις και τρομοκρατία.

Η προσπάθεια κάμψης του φρονήματος των εργαζόμενων έπεσε στο κενό.

Χαιρετίζουμε την καθολική συμμετοχή των εργαζόμενων στον ΟΤΕ της Χαλκιδικής που συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός τόσο αγωνιστικού κινήματος.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία του συνόλου των εργαζόμενων στις τηλεπικοινωνίες αλλά και η συμπαράσταση και των άλλων κοινωνικών ομάδων καταδεικνύει ότι γύρισαν την πλάτη στις αστυνομικές μεθόδους της Διοίκησης και συμμετείχαν ακόμη πιο μαζικά στον αγώνα τους".

επιστροφή στην κορυφή