ΡΟΗ 24/7:

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην "Agrotica"

Afisa Ekdilosis AgroticaSYRIZA2020

Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου

Στο πλαίσιο της φετινής τετραήμερης διεθνούς έκθεσης «Agrotica», με τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν να ξεπερνούν τους 2.000, πραγματοποιείται η εκδήλωση του Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΠΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Αγροτικός Τομέας: παρόν και μέλλον».

"Ο τόπος και ο χρόνος της εκδήλωσης σηματοδοτούν ακριβώς την ανοικτή πρόσκλησή μας σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, (αγρότες, γεωτεχνικούς, εκθέτες). Ο λόγος είναι η ανάγκη και η επιδίωξή μας για ανοικτή συζήτηση, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που συσσωρεύονται χωρίς διαφαινόμενη, σήμερα, προοπτική στον Αγροτικό Τομέα", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στη συζήτηση θα παραβρεθούν ως ομιλητές ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός ΑΑ&Τ, ο Πέτρος Κόκκαλης ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Χαράλαμπος Κασίμης πρώην Γενικός Γραμματέας ΥπΑΑΤ και ο Νίκος Δημόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας.

Η ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου 2020, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Β’ Αμφιθέατρο Σχολής Γεωπονίας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ.

επιστροφή στην κορυφή