ΡΟΗ 24/7:

Πάνας: "Η δημόσια περιουσία να αξιοποιηθεί για την επανεκκίνηση της οικονομίας" (βίντεο)

p omilia

Ιδιαίτερη αναφορά και στην περιοχή της Χαλκιδικής από τον Βουλευτή του νομού

Βασικός ομιλητής ήταν ο Βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, στη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας που έχει υποθηκευθεί στο Υπερταμείο και την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης από την τωρινή Κυβέρνηση των όρων δανεισμού.
Ο κ. Πάνας επεσήμανε ιδίως την αναγκαιότητα επανεξέτασης της διαδικασίας παραχώρησης των γεωργικών εκτάσεων στους αγρότες καθώς, όπως έχει αυτή τη στιγμή, εμπλέκει διάφορους φορείς και Οργανισμούς, θέτοντας θέματα διαφάνειας και ύπαρξης πραγματικών παραγωγικών κινήτρων. Μέσω της αξιοποίησης των αγροτικών εκτάσεων, τόνισε ο κ. Πάνας, θα δοθεί πνοή στον πρωτογενή τομέα, συμβάλλοντας έτσι στην οικοδόμηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για τη χώρα.
Τέλος, ο Βουλευτής Χαλκιδικής έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην περιοχή της Χαλκιδικής, η οποία δοκιμάζεται φέτος από την κρίση του κορονοϊού, καλώντας την κεντρική εξουσία να σκύψει στην ελληνική Περιφέρεια, από την οποία μπορεί να ξεκινήσει και πάλι η ανάπτυξη για τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή, την οικονομία στο σύνολό της.

επιστροφή στην κορυφή