ΡΟΗ 24/7:

Χαραλαμπίδου από Χαλκιδική: Χαρτογράφηση και προώθηση των προβλημάτων του τόπου

xaralampidou portraito

Συγκροτήθηκε 17μελής επιτροπή που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα στην Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής

 

Με την παρουσία της επί κεφαλής της Περιφερειακής παράταξης ΡΙΖΑΡΕΝ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και του Περιφερειακού Συμβούλου Χαλκιδικής Λάζαρου Τόσκα και τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών που αποτελούν και το σώμα της παράταξης, πραγματοποιήθηκε χθες, 9 Δεκεμβρίου, η συγκρότηση του περιφερειακού σχήματος της Χαλκιδικής.

Η κ. Χαραλαμπίδου στην εισήγησή της έκανε αναφορά στην αναγκαιότητα της διεύρυνσης της παράταξης σε απλούς πολίτες που θα πρέπει με ουσιαστική συμμετοχή και δράση να αναλάβουν την χαρτογράφηση των προβλημάτων του τόπου τους αλλά και την οργανωμένη και συλλογική προώθηση των προτάσεών τους για επίλυση, στο κεντρικό όργανο, σημειώνοντας τον σημαντικό ρόλο των Περιφερειών στην καθημερινότητα των πολιτών ως ένα πεδίο άσκησης πολιτικής. Η επί κεφαλής του σχήματος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής, Λ. Τόσκας, έκαναν απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης, της παράταξης στο Περιφεριακό Συμβούλιο και αναφέρθηκαν και στούς άμεσους στόχους.

Το σώμα των μελών της παράταξης ΡΙΖΑΡΕΝ Χαλκιδικής, ανέδειξε την 17μελή συντονιστική επιτροπή που στην πρώτη της συνεδρίαση θα καθορίσει και τα επόμενα βήματα της δράσης της στην Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής.

επιστροφή στην κορυφή