ΡΟΗ 24/7:

Συνάντηση Καρανάσιου - Μίχου με τον Υπ. Εσωτερικών για τις πλημμύρες

plym olympiada

Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων προς αποκατάσταση των ζημιών, σύμφωνα με τον Αργ. Ντινόπουλο

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας Ευθύμης Καρανάσιος, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, με το Δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο. ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχές σε πολλές περιοχές του Δήμου και ιεράρχησαν τις ανάγκες που προέκυψαν.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλο. Στη συνάντηση ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργού στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης, με την άμεση εκταμίευση των κονδυλίων που απαιτούνται για την επείγουσα αποκατάσταση της οδικής σύνδεσης των οικισμών του Δήμου οι οποίοι παραμένουν αποκομμένοι λόγω των καθιζήσεων που έχουν υποστεί τα οδοστρώματα. Να σημειώσουμε ότι τεχνικές παρεμβάσεις χρειάζονται οι δρόμοι Νεοχωρίου – Βαρβάρας, Ολυμπιάδας – Βαρβάρας και Ιερισσού – Ξηροποτάμου. Άμεσης προτεραιότητας, είναι και η κατασκευή παρακαμπτήριου δρόμου στο Δεβελίκι για την εξυπηρέτηση του οικισμού. Τέθηκε επίσης και το ζήτημα της βοήθειας και της αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν πολλά νοικοκυριά.

Από την πλευρά του Υπουργού έγινε σαφές ότι άμεσα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων προς αποκατάσταση των ζημιών.

επιστροφή στην κορυφή