ΡΟΗ 24/7:

Ενημέρωση Δ. Κουτσούμπα και Γ. Βαρουφάκη από τον πρωθυπουργό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

mitsotakis koutsoubas4 1021x580

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ολοκλήρωσε την Παρασκευή τον κύκλο των συναντήσεων του με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο ενημέρωσής τους για τα ελληνοτουρικά αλλά και τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

Στις 09:30 το πρωί ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή τον Γενικό Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, και στη συνέχεια τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

MHTSOTAKHS BAROYFAKHS 720

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα, ζητώντας παράλληλα τις προτάσεις τους. Προσθέτουν πως σταθερή επιδίωξη του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης αποτελεί η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και ο γόνιμος διάλογος.

"Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δείξει καμία εμπιστοσύνη στις επιλογές της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων που έχουν εναποθέσει την ασφάλεια και την ειρήνη σε όλη αυτή την περιοχή σε αυτούς που έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα στα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό" ο κ. Κουτσούμπας. 

"Για το ΜέΡΑ25 η Μεσόγειος και το Αιγαίο πρέπει να είναι θάλασσα ειρήνης, συνεργασίας και κοινής πράσινης ευημερίας", δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης.

επιστροφή στην κορυφή