ΡΟΗ 24/7:

"Στις 7 Σεπτεμβρίου η έναρξη της σχολικής χρονιάς" (ΒΙΝΤΕΟ)

petsas open 820

Διαβεβαιώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Τη διαβεβαίωση πως τα σχολεία θα ανοίξουν όπως προβλέπεται στις 7 Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Αναφερόμενος στις εισηγήσεις των ειδικών να μετακινηθεί κατά δύο εβδομάδες το άνοιγμα των σχολείων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντάει πως οσοδήποτε διάστημα και να αναβάλλεται, η λήψη δύσκολων αποφάσεων δεν βελτιώνει το αποτέλεσμα.

«Εχουμε μία χρονιά μπροστά μας που θα εκκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου και 7 του μηνός θα έχουμε ξανά αντιμετωπίσουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις, να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμός Open.

Ο κ. Πέτσας υποστήριξε ότι «αν τηρούμε τις αποστάσεις όσο μπορούμε, γιατί για τα παιδιά είναι πιο δύσκολο ακόμα να το καταλάβουνε, να πλένουμε τα χέρια μας και εκεί που θα πρέπει, εκτός σχολείου όπου είμαστε ή και εντός όπου χρειάζεται να φοράμε τη μάσκα. Αυτό θα είναι το βασικό στοιχείο που θα μας προστατεύσει από τη διασπορά του ιού στο σχολικό περιβάλλον».

«Εμείς εργαζόμαστε από τώρα έως τις 7 Σεπτεμβρίου για να έχουμε αναστροφή της αύξησης των κρουσμάτων, προκειμένου να μπορέσουμε να μπούμε στο φθινόπωρο με καλύτερες συνθήκες» πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

επιστροφή στην κορυφή