ΡΟΗ 24/7:

46 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

ND 46XRONIA 2020

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 46 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

«Πριν από 46 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία. Το μεγάλο λαϊκό κόμμα που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας τη Δημοκρατία και προσδένοντάς την στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κόντρα στην αντιπολίτευση και τον λαϊκισμό της εποχής.

»Με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 46 ετών με τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης με εθνική ομοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά».

Ξεχωριστή ανάρτηση για τη συμπλήρωση 46 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε στο Facebook ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σαράντα έξι χρόνια. Πολύ λίγα μπροστά στα πολλά που πετύχαμε. Και λιγότερα μπροστά στα περισσότερα που μπορούμε. Θα τα πετύχουμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Χρόνια πολλά, Νέα Δημοκρατία!».

επιστροφή στην κορυφή