ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: Το ΥΜΑΘ παρακολουθεί ως θεατής τις εξελίξεις στα ζητήματα της Β. Ελλάδας

121686785 1256574898050449 6485343365020312735 o

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και η επίσκεψη του Υφ. Αθλητισμού στο επίκεντρο της κριτικής

Αυστηρή κριτική στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ασκεί σε ανακοίνωσή της, η Βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα, με την ιδιότητα του Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη Β. Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Μάλαμα

«Σε συνέχεια των πρόσφατων συσκέψεων του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης με την διεύθυνση του ΟΛΘ ΑΕ, αλλά και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, θα πρέπει να τονιστούν τα εξής: Το λιμάνι “κόμβος καινοτομίας” που ευαγγελίζεται ο κύριος Υφυπουργός για την ώρα παραμένει στα “χαρτιά”.
Ακόμα αναμένονται οι διαγωνισμοί για την ανάδειξη των αναδόχων υλοποίησης των κρίσιμων έργων σύνδεσης του λιμένα της Θεσσαλονίκης με τον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και με τον σιδηρόδρομο. Υπενθυμίζεται ότι επί δύο χρόνια η Νέα Δημοκρατία εξαγγέλλει τα έργα από το βήμα της ΔΕΘ, αλλά αυτά δεν προχωρούν.
Ως προς την πρόθεση του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης και του Υφυπουργού Αθλητισμού να στηρίξουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Βόρειας Ελλάδας, θα ήταν χρήσιμο να επισκεφτούν και τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, όπως το Καυτατζόγλειο, αλλά και τα Δημοτικά Στάδια της Βόρειας Ελλάδας για να διαπιστώσουν τις ανάγκες τους, τις οποίες αγνοούν εδώ κι έναν και πλέον χρόνο που βρίσκονται στη διακυβέρνηση του τόπου.
Ως προς τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, εκτός από καλά λόγια, αυτά θα πρέπει να στηριχτούν κι οικονομικά γιατί κινδυνεύουν με κατάρρευση, λόγω των μηδενικών τους εσόδων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από τον κορωνοϊό».

επιστροφή στην κορυφή