ΡΟΗ 24/7:

"Κατάρρευση του κυβερνητικού success story"

21a

Ο Ανδρέας Ξανθός απαντά στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωση του lockdown ενός μήνα που προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ανδρέας Ξανθός, μίλησε για κατάρρευση του κυβερνητικού success story και για κοροϊδία, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί να εγγυηθεί.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ξανθού:

"Η αμετροέπεια σε στιγμές κρίσης είναι τραγική. Και εκθέτει. Την ώρα της αναγγελίας του lockdown και της κατάρρευσης του κυβερνητικού success story, δεν μπορεί ο κ. Κικίλιας να λέει ανερυθρίαστα ότι όσα έκανε η κυβέρνηση σε λίγους μήνες στο Σύστημα Υγείας δεν έγιναν επί 46 χρόνια, από τη μεταπολίτευση και μετά!

Αν είναι έτσι τότε γιατί οι αντοχές του ΕΣΥ εξαντλήθηκαν από την αρχή του δεύτερου επιδημικού κύματος; Κοροϊδία λοιπόν η «θωράκιση», ο «διπλασιασμός των ΜΕΘ», οι «χιλιάδες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού»;

Ποιος λέει την αλήθεια, ο Υπουργός ή άνθρωποι της «πρώτης γραμμής» και η σκληρή πραγματικότητα των νοσοκομείων; Η κοινωνία αυτή την ώρα απαιτεί ειλικρίνεια, σχέδιο και κυρίως ασφάλεια για την υγεία, την εργασία και το εισόδημα των ανθρώπων. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι φανερό δεν μπορεί να τα εγγυηθεί".

επιστροφή στην κορυφή