ΡΟΗ 24/7:

Δ. Τσούφης «Θα είμαι υποψήφιος αν μου ζητηθεί» (video)

tsoufis portraito

- Σε ετοιμότητα η ΝΔ

 

Την απόφασή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, εφόσον του ζητηθεί, επανέλαβε ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, Δημήτρης Τσούφης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή "Εν Χαλκιδική" του Κώστα Γλύκου, το Σάββατο.

Μιλώντας υποθετικά (καθώς η καθοριστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και η προκήρυξη εκλογών προέκυψε σήμερα) ο κ. Τσούφης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1994 ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, ενώ σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ν. Προποντίδας, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που είναι υποψήφιος για το βουλευτικό αξίωμα με τη ΝΔ και σε περίπτωση που εκλεγεί δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το Δήμο (καθώς έχει το δικαίωμα να υπηρετεί και στα δύο Σώματα).

«Αποφάσισα να υπηρετήσω την πατρίδα μου, εφόσον το ζητήσει το κόμμα μου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούφης, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του κ. Γλύκου αν θα μπορούσε η ΝΔ να εκλέξει δύο Βουλευτές στη Χαλκιδική, ο κ. Τσούφης ανέφερε ότι αν και είναι δύσκολο, θα μπορούσε να συμβεί εφόσον το ψηφοδέλτιο είναι πολύ δυνατό, ενώ υπογράμμισε την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ για την εκλογική διαδικασία.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη σε βίντεο:

 

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή