ΡΟΗ 24/7:

Κ. Ιγγλέζη: Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

igglezh voulh

- Ευχές για την καινούργια χρονιά


Την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή εκφράζει η Βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τόσο τη νέα χρονιά, όσο και την προκήρυξη εκλογών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Ιγγλέζη έχει ως εξής:
«Πριν λίγες ώρες η καταστροφική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ πέρασε στο παρελθόν. Σε λίγες ώρες, η καινούρια χρονιά θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή γι΄αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της.
Στο μεταίχμιο αυτό, κυριαρχεί η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα προδώσει την ελπίδα αυτή. Θ’ αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε η κυβέρνηση της αριστεράς να πραγματοποιήσει το όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας. Με δημοκρατία, διάλογο, συνεργασία και αλληλεγγύη. Με πρόγραμμα και πολιτική βούληση.
Αφήνουμε πίσω τον αυταρχισμό και την υποτέλεια. Σταματάμε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την καταπάτηση ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων. Βάζουμε τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον πάνω από αριθμούς, ιδιωτικά συμφέροντα και μικροπολιτικές φιλοδοξίες.
Εύχομαι το 2015 να είναι η χρονιά που οι πολίτες αυτής της χώρας θα στείλουν παντού το μήνυμα ότι οι άνθρωποι και η κοινωνική ευημερία δεν είναι διαπραγματεύσιμα στις διεθνείς αγορές και τα οικονομικά λόμπι. Κι αυτή είναι μια ευχή που απέχει μόνο λίγο απ΄το να γίνει πραγματικότητα».

επιστροφή στην κορυφή