ΡΟΗ 24/7:

«Εφαρμογή του θεσμού "click in shop" στο λιανεμπόριο»

click away

Κοινοβουλευτική αναφορά του Βουλευτή Χαλκιδικής Απ. Πάνα

Την εφαρμογή του θεσμού «click in shop», δηλαδή την «παράδοση εντός καταστήματος» στο λιανεμπόριο, ζητά ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, σε κοινοβουλευτική Αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, προωθώντας την επιστολή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και συγκεκριμένα του Πρόεδρου του, Γιάννη Κουφίδη.
Στην Αναφορά ο κ. Πάνας σημειώνει, πως σύμφωνα με την επιστολή του Επιμελητηρίου, τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν, ως προς τη λειτουργία της αγοράς, έχουν δημιουργήσει αναταραχή στην επιχειρηματική κοινότητα και ιδιαίτερα στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ενώ η συνεχής άρση και εκ νέου επιβολή οριζόντιων περιορισμών (lockdown ακορντεόν) έχουν κουράσει τον εμπορικό κόσμο.
Ο κ. Πάνας αναφέρει: «Το πρόσφατο κλείσιμο του λιανεμπορίου έχει αναστατώσει την αγορά και ιδιαίτερα τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που δέχονται αλλεπάλληλες επιβαρύνσεις. Για τους λόγους αυτούς με την κοινοβουλευτική μου παρέμβαση, ζητώ από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προωθώντας το αίτημα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, να προχωρήσει στις δεσμεύσεις της για την εφαρμογή της μεθόδου «click in shop».Μέθοδος που αναμένεται να οδηγήσει - τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων - στην ταχύτερη λειτουργία και τόνωση της αγοράς».

επιστροφή στην κορυφή