ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: "Ο κ. Καλαφάτης μοιράζει λόγια, αλλά τα έργα στη Β. Ελλάδα βαλτώνουν"

malama voulh aspra

Η Αν. Τομεάρχη Μακεδονίας - Θράκης ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Χαλκιδικής, καλεί τον ΥΜΑΘ να τοποθετηθεί

Αυστηρή κριτική προς τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, ασκεί η Αν. Τομεάρχη Μακεδονίας - Θράκης ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, για έργα που αφορούν τη Βόρεια Ελλάδα, καλώντας τον να τοποθετηθεί επί της ουσίας για την πορεία τους.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Μάλαμα:

«Σε πρόσφατη τοποθέτηση του ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης εμφανίζεται ως "μάγος με τα δώρα", απευθυνόμενος στους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας. Όμως τα έργα που τάζει, είτε έχουν σταματήσει εκεί που τα άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε λιμνάζουν στη γραφειοκρατία της κυβέρνησης, είτε βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας του.
Εμείς καλούμε τον κύριο Υφυπουργό να τοποθετηθεί επί της ουσίας για την πορεία των έργων του χαρτοφυλακίου του και συγκεκριμένα για τον φάκελο της ΔΕΘ, για τον φάκελο του πάρκου έντασης γνώσης ThessIntec, για το έργο της αναβάθμισης του λιμένα Θεσσαλονίκης, για το μετρό της Θεσσαλονίκης, για το Μουσείο Ολοκαυτώματος, αλλά και για τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Βόρεια Ελλάδα, τα έργα έργα οδικών αξόνων, όπως η σύνδεση της Εγνατίας με την προ του Άθω περιοχή, το "ορφανό χιλιόμετρο" Χαλκιδικής και άλλα. Που βρίσκονται όλα αυτά τα έργα και γιατί δεν κουνιέται "ούτε σκαλιστήρι" στη Βόρεια Ελλάδα; Οι πολίτες αναμένουν με ενδιαφέρον τις απόψεις του κ. Υφυπουργού».

επιστροφή στην κορυφή