ΡΟΗ 24/7:

Την ένταξη των οικονομικά αδύναμων στα μέτρα στήριξης ζητά ο Απ. Πάνας

panas anerg

Ερώτηση προς τα αρμόδια Υπουργεία

Την ανάγκη άμεσης παρέμβασης από πλευράς της Πολιτείας, για τους χιλιάδες εργαζόμενους, ανέργους και αδύναμους οικονομικά πολίτες, οι οποίοι χωρίς καμία κρατική στήριξη καλούνται να αντιμετωπίσουν τις εξοντωτικές συνθήκες των απανωτών lockdowns, ζητούν οι Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, σε ερώτηση που κατέθεσαν προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη και Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην εν λόγω Ερώτηση κ. Πάνας και οι συνάδελφοί του, αναγνωρίζοντας το τεράστιο πλήγμα που η πανδημία του κορωνοϊού – COVID-19 έχει επιφέρει σε όλους συνολικά τους τομείς της οικονομίας, τους κλάδους της αγοράς εργασίας και το εργατικό δυναμικό, παραθέτουν τις 18 εργασιακές και επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες μένουν έκτος των οικονομικών μέτρων στήριξης, τονίζοντας παράλληλα τις καταστροφικές οικονομικές και ψυχικές συνέπειες που επιφέρει στις συγκεκριμένες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες ο αποκλεισμός αυτός.

Ο κ. Πάνας υπογραμμίζει: «Δεδομένου ότι οι επιπτώσεις της πανδημίας είναι φανερά ορατές, τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν να στηρίξουν εμπράκτως όλους όσους μέχρι σήμερα εξαιρούνται από τα συμπληρωματικά μέτρα στήριξης των εργαζομένων, ανέργων, επαγγελματιών και συνταξιούχων συμπολιτών μας».

επιστροφή στην κορυφή