ΡΟΗ 24/7:

Βολές Ιγγλέζη προς το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής

igglezi2

- Μετά την ακύρωση της σύσκεψης για τις Σκουριές και τις απολύσεις στο Πόρτο Καρράς


Έντονη κριτική άσκησε η Βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χαλκιδικής, μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης σύσκεψης φορέων για τις Σκουριές και για τις μαζικές απολύσεις στο Πόρτο Καρράς.

Αναλιτικά η ανακοίνωση της κ. Ιγγλέζη:

«Επιλεκτική Φροντίδα ή πως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, απολυμένοι ,άνεργοι του Νομού Χαλκιδικής είναι μια πρόχειρη βιτρίνα Συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος, που το πρωί μας ενδιαφέρει η ζωή τους και η δουλειά τους, το μεσημέρι κάτι μας θυμίζει το πρόβλημα τους και το βράδυ «…σιγά μην ασχοληθούμε τώρα με αυτούς».
Πόσο πιο ξεκάθαρα θα μπορούσε να διατυπώσει η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χαλκιδικής, πως η μόνη του αποστολή είναι η προστασία των εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός; Πόσο πιο προσβλητικά θα μπορούσε να ενεργήσει, χρησιμοποιώντας με τον πιο χυδαίο τρόπο την αγωνία και το αδιέξοδο των άλλων εργαζομένων (που για αυτούς φαίνεται πως είναι κατώτερης αξίας), στήνοντας τάχα ημερίδα ,κινητοποιώντας όλους τους αρμόδιους φορείς με θέματα α) Σκουριές Βόρεια Χαλκιδική β) Μαζικές Απολύσεις στο Πόρτο Καρράς, αλλά το ακυρώνουν μόλις βγαίνει η πληροφορία πως το πρόβλημα των ευνοούμενων εργαζόμενων μπορεί και να λυθεί (κατά τη δική τους σχετική εκτίμηση);
Τα σχόλια περιττεύουν. Οι μάσκες πέφτουν η μία μετά την άλλη. Η νοοτροπία «των δικών μας παιδιών» νεκρανασταίνεται πριν χαθεί για πάντα. Δε λύνονται έτσι τα προβλήματα. Ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος και τέτοιες συμπεριφορές μας υπενθυμίζουν πως όλα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν!».

επιστροφή στην κορυφή