ΡΟΗ 24/7:

Κοντά στους οικοδόμους της Χαλκιδικής ο Γ. Γιώργος

giannis giorgos portraito

Καλεί τα αρμόδια Υπουργεία να κάνουν δεκτά τα αιτήματα των οικοδόμων

 

Την αρνητική πρωτιά του κλάδου που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών φαίνεται πως κατακτά η κτηματαγορά, καθώς η συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας στον κλάδο των οικοδομών και των κατασκευών ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη συνολική κάμψη των πραγματικών επενδύσεων στην οικονομία της χώρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, συμμεριζόμενος τα προβλήματα του "Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Χαλκιδικής" καλεί τα αρμόδια Υπουργεία και την κυβέρνηση να σκύψουν με αποφασιστικότητα στα προβλήματα των οικοδόμων και να κάνουν άμεσα δεκτά τα αιτήματα του κλάδου:

- Καταβολή έκτακτου βοηθήματος 1000 ευρώ για το Πάσχα στους άνεργους του κλάδου.

- Αύξηση του επιδόματος ανεργίας στα 600 ευρώ.

- Πλήρη δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους άνεργους και των οικογενειών τους.

- Μείωση 30% των τιμολογίων των πρώην ΔΕΚΟ και απαγόρευση της διακοπής σε ρεύμα, νερό, σταθερό τηλέφωνο.

- Κανένας πλειστηριασμός σε σπίτι ανέργου.

Ο κ. Γιώργος δήλωσε: "Η κυβέρνηση θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και να δώσει πραγματική λύση στα προβλήματα του κλάδου των οικοδόμων βγάζοντας τους ανθρώπους αυτούς και τις οικογένειές τους από το αδιέξοδο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και εγώ προσωπικά θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προωθήσω σε κάθε αρμόδιο τα δίκαια αιτήματα του Συνδικάτου".

επιστροφή στην κορυφή