ΡΟΗ 24/7:

Ιφ. Κυριάκου: «Το λιγότερο που χρωστάμε στην Ελληνίδα Μητέρα είναι μία γιορτή - φόρο τιμής»

ifigenia kuriakou

Μήνυμα για την Γιορτή της Μητέρας απέστειλε η υποψ. δημοτική σύμβουλος Δ. Πολυγύρου του συνδυασμού "Ισχυρός Δήμος" Ιφιγένεια Κυριάκου 

Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

«Με αφορμή την Ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στον πιο σημαντικό ρόλο της Γυναίκας αυτόν της Μητέρας εκφράζουμε για μία ακόμη φορά το θαυμασμό, την αγάπη, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας στο πιο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Η Ελληνίδα Μητέρα, νοικοκυρά, επαγγελματίας τιμάται από όλους για την προσφορά και την ανιδιοτελή αγάπη της. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνει κάθε ελληνική οικογένεια η μητέρα είναι πάντα το καταφύγιο, είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζει πώς ήρθαμε στον κόσμο. Στην πολύτεκνη οικογένεια η μητέρα είναι αυτή που δίνει πνοή, σταθερότητα και ελπίδα στα παιδιά της, αποτελεί το κέντρο του δικού τους κόσμου, όπως ακριβώς τα παιδιά της αποτελούν το κέντρο του δικού της κόσμου.

Το λιγότερο που χρωστάμε σε Αυτήν είναι μία γιορτή - φόρο τιμής, ένα χαμόγελο μία αγκαλιά, ένα ευχαριστώ για το δώρο ζωής που χαρίζει απλόχερα κάθε μέρα στο δικό της κομμάτι του εαυτού της, στα παιδιά της…»

 

 

επιστροφή στην κορυφή