ΡΟΗ 24/7:

Κεδίκογλου: Η κατάντια του Τσίπρα προκαλεί πλέον οίκτο

kedikoglou

Ο Τσίπρας είναι «βυθισμένος στη μιζέρια και στην απογοήτευση, επειδή οι προσδοκίες του για αποτυχία της Ελλάδας διαψεύστηκαν», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Σφοδρή κριτική στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας για το πολυνομοσχέδιο άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για κατάντια που προκαλεί οίκτο. «Βυθισμένος στη μιζέρια και στην απογοήτευση, επειδή οι προσδοκίες του για αποτυχία της Ελλάδας διαψεύστηκαν, ο κ. Τσίπρας επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα μίσους και απελπισίας» είπε ο κ. Κεδίκογλου.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο έκανε λόγο για ένα νέο γύρο βαρβαρότητας και εκτίμησε ότι μετά το πολυνομοσχέδιο προετοιμάζεται νέο μνημόνιο.

Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι, «εκχωρούν τις τράπεζες και το σύνολο της οικονομίας σε ξένους και εγχώριους κερδοσκόπους», ενώ σε σκληρή γλώσσα ανέφερε ότι «οι νεκροπομποί της Ελλάδας γίνονται τα αφεντικά της».

Σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του επανέλαβε ότι θα καταργήσει το μνημόνιο, «θα ξηλώσει μια - μια τις διατάξεις του αίσχους» ανέφερε.

επιστροφή στην κορυφή