ΡΟΗ 24/7:

Υπέρ του "ΝΑΙ" η απόφαση της διευρυμένης Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής

nd dhmopsif1

- Παραβρέθηκαν εκτός των μελών, εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και απλοί πολίτες


Υπέρ του "ΝΑΙ", στο επικείμενο δημοψήφισμα της Κυριακής, τάχθηκαν οι παραβρισκόμενοι στην έκτακτη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στα γραφεία της στον Πολύγυρο.

nd dhmopsif3

Στη Συνέλευση, υπό την προεδρία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Στέλιου Βαλιάνου, παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης, ο τομεάρχης του κόμματος, Ανανίας Τσαλουχίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δήμαρχοι του νομού (πλην του Δημάρχου Αριστοτέλη) πρώην Βουλευτές και πρώην Δήμαρχοι, πολιτευτές, αλλά και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και συγκεκριμένα από το Επιμελητήριο, εκπρόσωποι του τουρισμού, των εμπόρων, των μισθωτών και του αγροτικού κόσμου.

nd dhmopsif2

Ωστόσο, επειδή η Συνέλευση ήταν ανοιχτή προς όλους όσοι ενδιαφέρονταν για τη συζήτηση, υπήρξε αθρόα προσέλευση πολιτών, που την παρακολούθησαν και συμμετείχαν στη συζήτηση.
Η συζήτηση είχε ως μοναδικό θέμα το επικείμενο δημοψήφισμα και κατά τη διάρκειά της οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων διατύπωσαν τις απόψεις τους, τονίζοντας ότι η χώρα ανήκει στην Ευρώπη, ενώ υπογραμμίστηκε ότι το μοναδικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" στην Ευρώπη. Τέλος αποφασίστηκε στις επόμενες τρεις μέρες οι παραβρισκόμενοι να ενεργοποιηθούν ως πολίτες - και πέρα από κάθε κομματική ιδιότητα – στις τοπικές κοινωνίες για τη στήριξη της επιλογής του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα.

nd dhmopsif4

επιστροφή στην κορυφή