ΡΟΗ 24/7:

Αφιέρωμα στον Ν. Καββαδία το Σάββατο από τον Παγχαλκιδικό Σύλλογο

kavvadias

Για τους καθηγητές του Ν. Χαλκιδικής

 

Λογοτεχνική βραδιά με θέμα «Εγώ ο Νίκος Καββαδίας (κατέβηκε ο Πολύγυρος και γίνηκε λιμάνι)», για τους εκπαιδευτικούς (όλων των βαθμίδων) της Χαλκιδικής, διοργανώνουν Ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ο Αριστοτέλης, σε συνεργασία με το γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20.00, στη Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα του Παγχαλκιδκού Συλλόγου (οδός Μαντώς Μαυρογένους 23-γωνία Υψηλάντου, μεταξή του πάρκου της Νέας Ελβετίαςς και γέφυρας Βούλγαρη).

Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρ. Σχολικός Σύμβουλος φιλολόγων και συγγραφέας Δημ. Κοσμάς. Παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή μουσική (μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία) από μουσικό συγκρότημα και επαγγελματίες τραγουδιστές και απαγγελία ποιημάτων από φιλόλογο-ηθοποιό.

Στην ανακοίνωσή του ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος τονίζει ότι η εκδήλωση είναι προσφορά προς όλους τους εκπαιδευτικούς της Χαλκιδικής και όχι μόνο, ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης για τους κόπους τους στην εκπαίδευση των παιδιών μας.

 

επιστροφή στην κορυφή