ΡΟΗ 24/7:

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου η Συναυλία για την Ελπίδα και τη Στοργή

elpida2014

- Στο Αμφιθέατρο των Ν. Μουδανιών


Για 14η χρονιά πραγματοποιείται την Τετάρτη 2 Ιουλίου, η Συναυλία για την Ελπίδα και τη Στοργή από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση", με τη διοργάνωση της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών "Η Πλεύση" και τη συμμετοχή του Φάρου, στα πλαίσια των καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα Ν. Μουδανιά.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο των Ν. Μουδανιών αύριο στις 9 το βράδυ και όπως σημειώνουν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους «αυτή η εκδήλωση θα λάμψει όχι από "φίρμες" αλλά από τα ονόματα των παιδιών μας που παίζουν μουσική, τραγουδούν και χορεύουν για να βοηθήσουν άλλα παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη ενάντια στον καρκίνο. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία αυτής της εκδήλωσης που περνάει σε όλα τα παιδιά, όχι μόνο σ’ αυτά που συμμετέχουν, την ιδέα της προσφοράς στον συνάνθρωπο».
Τέλος τονίζεται στην ανακοίνωση ότι: «Εδώ στη "Σύνθεση" είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας, που επωμίζονται το βάρος αυτής της εκδήλωσης και ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει φωτεινό παράδειγμα στη ζωή όλων των παιδιών και όχι μόνο. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να είμαστε καλά όταν δίπλα μας κάποιοι υποφέρουν. Το μόνο που μπορεί να μας κάνει καλύτερα είναι να απλώσουμε ένα χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπο».

επιστροφή στην κορυφή