ΡΟΗ 24/7:

Με τραγούδια από κινηματογραφικές ταινίες η τελετή λήξης του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου

79f46f27-1662-47bc-857b-b6b9c5a83510

Από τον Σεπτέμβριο θα δημιουργηθούν δύο καινούρια σχήματα, για βιολιά και κιθάρες

 

Εντυπωσίασαν οι μαθητές και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου στη συναυλία που έδωσαν με αφορμή τη λήξη της φετινής μουσικής χρονιάς στο Δημοτικό Θέατρο.
Το επίπεδο των μαθητών, που απέδωσαν άψογα τραγούδια από τον κινηματογράφο, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
Μαθητές όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τη σκηνή με τα μουσικά τους όργανα, παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα του κόπου και της προσπάθειας που κατέβαλαν όλη τη χρονιά υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους. Το πιάνο, τα βιολιά, οι κιθάρες, τα πνευστά, τα κρουστά, η Φιλαρμονική υπό τη Διεύθυνση του Μιχάλη Πιπέρκου και οι ζεστές φωνές των κοριτσιών της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου υπό τη διεύθυνση της Ντίνας Σπυροπούλου ταξίδεψαν τους θεατές στον κόσμο της 7ης τέχνης.
Τη συνολική επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, Άγγελος Καραπινίδης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα δημιουργηθούν δύο καινούρια σχήματα, για βιολιά και κιθάρες, που θα μπορούν να παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις εντός και εκτός νομού.
Η Πρόεδρος του Μορφωτικού, Πολιτιστικού, Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Πρόσωπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, συνεχάρη τους μαθητές και τους καθηγητές του ωδείου και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Ευχαρίστησε ακόμα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου και δεσμεύτηκε ότι διοικητικό συμβούλιο και διδακτικό προσωπικό θα συνεχίσουν να εργάζονται με αμείωτο μεράκι και αγάπη, με στόχο τη σωστή μουσική εκπαίδευση των παιδιών.

επιστροφή στην κορυφή