ΡΟΗ 24/7:

4ο Θερινό Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Θιάσων στην Ιερισσό

troades

- Με την παράσταση Τρωάδες συμμετέχει της η θεατρική ομάδα τα "Γκαργκάνια" του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού "Ο Κλειγένης"


Στις 18 Ιουλίου ξεκινά στην Ιερισσό το 4ο Θερινό Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Θιάσων "Ακάνθιος Τέττιξ", που θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου.
Το φετινό Φεστιβάλ περιλαμβάνει 4 θεατρικές παραστάσεις και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο Κλειγένης". Όπως είπε στο halkidikifocus το μέλος του ΠΣ "Κλειγένης", Φωτεινή Ναούμ, το Φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά σκοπός του είναι να γνωριστούν οι θεατρικές ομάδες της περιοχής και πιθανόν να συνεργαστούν αργότερα. Να σημειώσουμε ότι το 2013 είχε πραγματοποιηθεί πειραματικά μια σπονδυλωτή παράσταση, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων που πήραν μέρος. Ωστόσο φέτος τα οικονομικά του Συλλόγου δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο και όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
18 Ιουλίου: Θεατρική ομάδα "Θήτα" Ορμύλιας - "Οι ηλίθιοι" (στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου)
24 Ιουλίου: Θεατρική ομάδα "Τα Γκαργκάνια" Π.Σ "Ο Κλειγένης" - "Τρωάδες" (στον χώρο του Πύργου της Κρούνας δίπλα στα παλιά σφαγεία της Ιερισσού)
29 Ιουλίου: Θεατρική ομάδα Δήμου Λαγκαδά - "Οι κυρίες με τις καμέλιες" (στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου)
01 Αυγούστου: Θεατρική ομάδα Πολυγύρου - "Το σπίτι της Βαβέλ" (στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου).

 

Κίκα Δημαρόγλου

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 08 Ιουλίου 2014 16:48
επιστροφή στην κορυφή