Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Συναυλία-αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

AFISES-KAZANTZIDHS-2016

Μουσικό διήμερο στις 16-17 Αυγούστου στην Πορταριά

Πιστός στο καθιερωμένο ραντεβού του και φέτος ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη και λοιπών Ελλήνων ερμηνευτών Χαλκιδικής, διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στην Πορταριά.

Την Τρίτη 16 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί η συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο Στέλιο Καζαντζίδη ενώ το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και με τραγούδια από το λαϊκό ρεπερτόριο και την ελληνική μουσική παράδοση.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι Αδερφοί Τσικούρη, ο Αντώνης Μάλτας, η Ευγενία Μαυρομάτη, ο Τάκης Ηλιάδης, η Μαρία Νότα, ο Χρήστος Δαλαμπίρας, ο Λάμπρος Καυκούλας και ο Μιχάλης Παπαζήσης.

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου, το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο κυρίως στη νεολαία με «Rock Concert with The Gang» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές. Ώρα έναρξης: 9.30 το βράδυ.

Η είσοδος για το κοινό και στις δύο συναυλίες είναι ελεύθερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη και λοιπών Ελλήνων ερμηνευτών Χαλκιδικής αναπτύσσει πλούσια δράση. Πέρα από τις προσπάθειες διάδοσης του παλιού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού αναλαμβάνει και υλοποιεί πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την υλική και γενικότερα οικονομική στήριξη κοινωνικών ομάδων.

χορηγός επικοινωνίας: halkidikifocus.gr

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ 2015

 

επιστροφή στην κορυφή