ΡΟΗ 24/7:

Εκδηλώσεις Πλατείας σε Καλλικράτεια και Σήμαντρα

plat kal

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Θάλασσας

 

Παραδοσιακά ο μήνας Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών, της χαλάρωσης και της ξεκούρασης για τους περισσότερους πολίτες αλλά και ο μήνας όπου ο Δήμος Νέας Προποντίδας δέχεται το μεγαλύτερο αριθμό τουριστών και επισκεπτών.
Έτσι όπως σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έτσι και τον Αύγουστο ο Δήμος Νέας Προποντίδας ψυχαγωγεί και διασκεδάζει τους επισκέπτες στο Δήμο, αλλά και όλους του Δημότες  με συναυλίες λαϊκής και έντεχνης μουσικής σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Την Πέμπτη 11 και την Κυριακή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν συναυλίες έντεχνης και λαϊκής μουσικής με τα συγκροτήματα του Νίκου Κατσίκα και του Γιώργου Φανάρα αντίστοιχα όπου διασκέδασαν το κοινό μέχρι αργά το βράδυ.

plat shm

Για ακόμη μία Τετάρτη γέμισε από κόσμο η Κεντρική Πλατεία των Σημάντρων στην Εκδήλωση Πλατείας του Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα νεανικά σχήματα “ΒΑΒΕΛ” και “ΣΑΡΔΑΜ” που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και διασκέδασαν το κοινό με ελληνική ροκ και έντεχνη μουσική. Στη συνέχεια το κοινό διασκέδασε μέχρι αργά υπό τους ήχους έντεχνης και λαϊκής μουσικής.

επιστροφή στην κορυφή