ΡΟΗ 24/7:

Πάμε σινεμά: Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται, από την Πέμπτη 17/11 στους κινηματογράφους (βίντεο)

fantastic beasts

Επιστροφή στον κόσμο της μαγείας

 

Το 2001, η δημιουργός του Harry Potter, J.K. Rowling, μετά την τεράστια επιτυχία των βιβλίων της με τον ομώνυμο τίτλο, συγγράφει ένα ακόμα βιβλίο, με τίτλο «Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται». Ύστερα από 15 χρόνια, η ιστορία της μεταφέρεται στην Μεγάλη Οθόνη και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε, η κινηματογραφική μεταφορά των best seller βιβλίων της με πρωταγωνιστή τον Harry Potter είχε τεράστια επιτυχία και αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών.

 Η ταινία «Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται» μας μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο, τον οποίο συνθέτει η J.K. Rowling και τον τοποθετεί μερικές δεκαετίες πριν από την γέννηση του Harry Potter. Η δράση διαδραματίζεται το 1926, στον Κόσμο των Μάγων της Νέας Υόρκης, όπου καταφθάνει ο Μαγικοζωολόγος Newt Scamander, τον οποίο ενσαρκώνει ο Eddie Redmayne («The Danish Girl, The Theory of Everything»). Ο Newt έχει αναλάβει την διερεύνηση και την διάσωση μαγικών πλασμάτων, κάποια από τα οποία κουβαλάει μαζί του μέσα σε μία δερμάτινη μαγική βαλίτσα. Η δράση κορυφώνεται όταν ο άμαγος Jacob Kowalski (Dan Fogler) αφήνει κατά λάθος ελεύθερα μερικά από τα ζώα που βρίσκονταν μέσα στην βαλίτσα. Τα ζώα κυκλοφορούν πλέον ανενόχλητα μέσα σε μία πόλη, όπου η ένταση είναι ήδη τεταμένη λόγω μιας σοβαρής παραβίασης της Συνθήκης Μυστικότητας.

Την ταινία σκηνοθετεί ο David Yates, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την σκηνοθεσία των τεσσάρων τελευταίων ταινιών του Harry Potter, ενώ τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Eddie Redmayne, πλαισιώνουν οι Colin Farrell, Katherine Waterston και Alison Sudol.

Έχοντας υπόψη την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι ταινίες του Harry Potter, οι οποίες βασίστηκαν στα βιβλία της J.K. Rowling, καθώς και το καταπληκτικό καστ της νέας ταινίας, αναμένουμε ότι τα «Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται» θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Μάλιστα, οι φαν των ταινιών του Harry Potter έχουν ένα λόγο παραπάνω να περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την καινούρια ταινία. Θα υπάρχει άραγε σύνδεση μεταξύ των ταινιών του Harry Potter και της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του best seller της J.K. Rowling; Η απάντηση θα βρίσκεται από την Πέμπτη 17/11 στους κινηματογράφους.

επιστροφή στην κορυφή