ΡΟΗ 24/7:

Την Τετάρτη οι "Θεσμοφοριάζουσες" στη Σίβηρη, την Πέμπτη στα Μουδανιά

thesmoforiadouses 2014

Η σπουδαία αριστοφανική κωμωδία «Θεσμοφοριάζουσες», με τους Γιώργο Κιμούλη, Δημήτρη Πιατά, Φαίη Ξυλά και Θανάση Αλευρά, την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης και την Πέμπτη 31 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανίων

 

Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τις «Θεσμοφοριάζουσες», θα παρουσιάσει ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ την Τετάρτη 30 Ιουλίου στη Σίβηρη και την Πέμπτη 31 του μηνός στα Ν. Μουδανιά (η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη αρχικά για τις 15 Ιουλίου και αναβλήθηκε λόγο καιρού). Να σημειώσουμε ότι το έργο θα παρουσιαστεί συνολικά σε 60 περίπου θέατρα και σχεδόν αντίστοιχους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα κατά το φετινό καλοκαίρι.

Tην παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Κιμούλης. Το ρόλο του Συγγενή αποδίδει ο ίδιος ο Γιώργος Κιμούλης, ενώ εκείνον του Ευριπίδη ο Δημήτρης Πιατάς. Πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Φαίη Ξυλά (Γυναίκα), Θανάσης Αλευράς (Αγάθων), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Θεράπων) Δημήτρης Ραφαήλος (Κλεισθένης) και Χάρης Χιώτης (Τοξότης). Τους πλαισιώνει 14μελής γυναικείος χορός.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 20:02
επιστροφή στην κορυφή