ΡΟΗ 24/7:

Πάμε σινεμά: Logan, το νέο διαμάντι της Marvel (Βίντεο)

logan movie

Ο Hugh Jackman ενσαρκώνει για τελευταία φορά τον Wolverine

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Marvel έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Η πιο πρόσφατη ταινία της είναι το πολυαναμενόμενο Logan, η οποία έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις και θεωρείται μια από τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες ταινίες κόμικ. Το Logan μας μεταφέρει δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», όπου ο Logan («Hugh Jackman»), κρυμμένος στα σύνορα του Μεξικού, φροντίζει τον Professor X («Patrick Stewart»). Όταν μια  νεαρή μεταλλαγμένη φτάνει εκεί, ο Logan καλείται να την προστατέψει από μια μοχθηρή οργάνωση, η οποία προσπαθεί να συγκεντρώσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους και να τους χρησιμοποιήσει ως όπλα. Ο Logan προκειμένου να τους σταματήσει, θα αναγκαστεί να απελευθερώσει τον Wolverine.

Πρόκειται για μια ταινία με αρκετή δράση και ενδιαφέρουσα πλοκή, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη προσπάθεια της Marvel. Για πολλούς, το Logan εισάγει νέα χαρακτηριστικά στις κόμικ ταινίες, ενώ παράλληλα υιοθετεί έναν πιο δραματικό τόνο. Επιπλέον, ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής τσαλακώνεται και, σε αντίθεση με της υπόλοιπες υπερ-ηρωικές ταινίες, εμφανίζεται αδύναμος και κουρασμένος.

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Mangold («Το κορίτσι που άφησα πίσω», «Walk the Line»), ενώ πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman («Prisoners», «The Prestige», «X-Men»), Patrick Stewart («Star Trek», «X-Men») και η νεαρή Dafne Keen.

Το Logan κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους από τις 2/3.

 

επιστροφή στην κορυφή