ΡΟΗ 24/7:

"Καθρέφτες ΙΙ", στο Βασιλικό Θέατρο

C6YVc4CXMAAW06f

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι βραβευμένοι "Καθρέφτες" της Άντας Τσεσμελή Edwards, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων παραστάσεων, επιστρέφουν με το sequel "Καθρέφτες ΙΙ" με τους Τάσο Χαλκιά, Νίκο Νικολάου και Φίλιππο Ζαρφειάδη, σε κείμενο του Δημήτρη Π. Μποσκαΐνου, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 21.00, στο Βασιλικό Θέατρο. Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση που διοργανώνει το έντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σε συνεργασία με τoν μη κερδοσκοπικό θεατρικό σύλλογο ΟmΑ.

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για ένα βαθιά ανθρώπινο και επίκαιρο έργο για την αλήθεια της ύπαρξης, μια προσεκτική, λυρική αλλά και δυναμική προσέγγιση στην ουσία της ζωής.
Τρεις άντρες – ο δημόσιος υπάλληλος Θεμιστοκλής, ο ιδιωτικός υπάλληλος Σωκράτης και ο Στρατηγός εν αποστρατεία Τάσος – βρίσκονται μπροστά στο αδιέξοδο μιας ανικανοποίητης και άδειας ζωής. Ο χρόνος, η μνήμη, τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία της προσωπικότητάς τους ζυγίζονται για να αποκαλύψουν πως όσοι υπήρξαν στη ζωή τους δεν είναι πια παρά σκιές στον καθρέφτη της ψυχής τους.
Μέσα από μια οδυνηρή διαδικασία οι τρεις ήρωες φτάνουν στη λύτρωση. Είναι πια αρκετά δυνατοί για να πετάξουν από πάνω τους όσα «παραμορφώνουν» το είδωλό τους.
Οι "Καθρέφτες ΙΙ" φωτίζουν με τρόπο γοητευτικό και μαγικό συνάμα όσα ηθελημένα ή αθέλητα η μνήμη σπρώχνει προς τη λήθη. Όσο πιο κοντά πλησιάζει κανείς τον καθρέφτη του τόσο πιο επικίνδυνο και τολμηρό είναι.

Συντελεστές

Κείμενα ανδρών: Δημήτρης Π. Μποσκαΐνος
Κείμενα γυναικών: Άντα Τσεσμελή Edwards
Διανομή: Τάσος Χαλκιάς – Νίκος Νικολάου – Γιολάντα Μπαλαούρα – Άντα Τσεσμελή Edwards – Δέσποινα Γωνιάδου – Φίλιππος Ζαρφειάδης
Σκηνογραφία – Κοστούμια: Αθανάσιος Κολαλάς
Τεχνική επιμέλεια: Παναγιώτης Κουντουράς.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν: Στον Σύνδεσμο Φίλων Ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ».
Προπώληση εισιτηρίων: Βασιλικό Θέατρο από τις 8.30 έως τις 21:30 (εκτός Δευτέρας), Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κολοκοτρώνη 21, Μονή Λαζαριστών, 2Ος όροφος) από τις 9.00 έως τις 17.00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

επιστροφή στην κορυφή