ΡΟΗ 24/7:

«Τα ραδίκια ανάποδα» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

radikia

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής υπέρ της "ΑΡΩΓΗΣ" Θεσσαλονίκης

Η κωμωδία του Γιώργου Γαλίτη «Τα ραδίκια ανάποδα» παρουσιάζεται από τις Μορφές Θεάτρου Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραβασίλη και μουσική Βασίλη Δημητριάδη, την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) στη Θεσσαλονίκη.
Η παράσταση διοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής υπέρ της "ΑΡΩΓΗΣ" Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για το έργο

Επικήδειος. Ο ύστατος αποχαιρετισμός που εκφωνούν οι συγγενείς και φίλοι στο νεκρό, λίγο πριν δει τα «Τα ραδίκια ανάποδα». Μια μαύρη και άραχλη κωμωδία που και νεκρούς ανασταίνει με τους 13 φαινομενικά άσχετους μεταξύ τους χαρακτήρες, που τους ενώνει ο σπαραγμός και η θλίψη. Τι μπορεί να κάνει ένας πολιτικός για τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές; Πόσα φαγητά μπορείς να φτιάξεις, χωρίς καθόλου υλικά, ενόψει οικονομικής κρίσης; Πως αντιμετωπίζει μια πολύ πολύ πολύ πλούσια χήρα τον χαμό του συζύγου της; Υπάρχει άραγε ζωή μετά τον θάνατο;
Στους τεθλιμμένους και βαρυπενθούντες θεατές θα δοθεί μία τελευταία ευκαιρία, για ευνόητους λόγους, προκειμένου να λυθεί η απορία του πώς είναι να βλέπεις «Τα ραδίκια ανάποδα» επι σκηνής!

επιστροφή στην κορυφή