ΡΟΗ 24/7:

"Τριβές και Προστριβές" στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος"

DLXCzECXkAAoX X

Από τα Θεατρικά Εργαστήρια «Μελίνα Μερκούρη» Πειραματική Σκηνή του Δήμου Νεάπολης Συκεών

Η θεατρική παράσταση "Τριβές και Προστριβές" σε κείμενα των Ευριπίδη, Αριστοφάνη, Ρέππα - Παπαθανασίου, Αναστασίας Τσακίρη, παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 21.00, από τα Θεατρικά Εργαστήρια «Μελίνα Μερκούρη» Πειραματική Σκηνή του Δήμου Νεάπολης Συκεών – Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών.
Η παράσταση διοργανώνεται από Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το έργο

Σε ένα χώρο που ορίζεται από τα υπολείμματα των συγκρούσεων, ένα σύνολο από ήρωες, με την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά της απελπισίας, αποζητούν την λύτρωση, μέσα από την αναδημιουργία του περιβάλλοντος, που τους κατέστησε ηθικά υπολείμματα. Η επαφή που επιβλήθηκε, η τριβή που παραβλέφθηκε και η προστριβή, που φαίνεται η μοναδική λύση σε έναν κόσμο που μετρά το κλέος του από τα συντρίμμια των άλλων.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Στάμογλου
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Μαγδαληνή Σίγα
Βοηθός Σκηνογράφου: Αναστασία Γυλλού
Ζωντανή Μουσική από τον Γιάννη Στόικο
Αφίσσα: Τέση Δροσοπούλου.

Εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά: Δάφνη Βόλνα, Χαράλαμπος Γκατζώλας, Μαρία Κοζίδου, Φανή Κυριαζίδου, Άγγελος Μουθουνάκης, Εύα Παναγιωτίδου- Λοίζου, Ρίτα Παπαιωάννου, Ελένη Στεργίου, Άννα Αναστασία Φιλιππίδου και ο Γιάννης Στόικος.

 

επιστροφή στην κορυφή