ΡΟΗ 24/7:

6 Χρόνια Festival Γαλάτιστας

35489455 1683525465035129 3242424726198419456 n

Στις 3 και 3 Αυγούστου

Έξι χρόνια τώρα η έννοια της ομάδας, της αλληλεπίδρασης και της διασκέδασης κάνουν κατάληψη στο καταπράσινο σκηνικό του φεστιβάλ της Γαλάτιστας και δίνουν τη δική τους απάντηση για το πώς οι νέοι μιας μικρής κοινωνίας μπορούν να γίνουν οι δημιουργοί της δικής τους γιορτής.
Οργανώνουν, στήνουν, διαφωνούν, εμπλέκονται και αποδεικνύουν πως αν σηκώσεις τα μανίκια, προσφέρεις προσωπικό κόπο και χρόνο, μπορείς να εξαπλώσεις τη διασκέδαση πέρα από τα συνηθισμένα και συγχρόνως να διαφημίσεις τον τόπο σου.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 3 Αυγούστου, σε κατάσταση "ευδαιμονίας" υποδεχόμαστε το μουσικό συγκρότημα Bliss Band. Η εκρηκτική και αεικίνητη παρουσία τους μας υπόσχεται χορό μέχρι τελικής πτώσεως ενώ ο καταξιωμένος Alexandros Djkevingr θα απογειώσει την πρώτη βραδιά του διημέρου με τις μουσικές επιλογές του.
Το Σάββατο 4 Αυγούστου ο Thodoris Triantafillou μας ταξιδεύει στα ανήσυχα μονοπάτια της ηλεκτρονικής μουσικής. Την βραδιά θα ανοίξει ο HOLOMONE με δείγματα δίσκων βινυλίου από τις δεκαετίες του '60 και του '70 βελούδινες γραμμές μπάσων, αναλογικές synths και groovy τύμπανα . Τέλος, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή, ο SIMONIS, έρχεται να ολοκληρώσει με την ίδια ένταση τη μουσική βραδιά.

επιστροφή στην κορυφή