ΡΟΗ 24/7:

Συνεχίζεται το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας (φωτο)

fest thal21

Παραστάσεις από τους μαθητές

Η 2η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών.

fest thal22

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων του Δήμου ξεδίπλωσαν γι’ ακόμη μία φορά το ταλέντο τους και μας κατέπληξαν ευχάριστα με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν.

fest thal25

Στη χθεσινή παράσταση παρακολουθήσαμε το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας παρουσίασε θεατρικό «Η Γοργόνα. ο Τσίρος και η παρέα τους. Το Νηπιαγωγείο Πορταριάς παρουσίασε το Μιούζικαλ «Εγώ λατρεύω την ειρήνη» και το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς πραγματοποίησε χορευτική παράσταση «Το νησί των συναισθημάτων».

fest thal23

Σήμερα Παρασκευή 7/6/2019 το ΚΔΑΠ Νέας Τρίγλιας, θα παρουσιάσει θεατρική παράσταση με μουσική επένδυση με τίτλο «Τα παιχνίδια που έπαιξαν οι γονείς μας... τότε», το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών θα παρουσιάσει 7 θεατρικά σκετς με τίτλο «Το τσίρκο της θάλασσας» και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τρίγλιας θα παρουσιάσει θεατρική παράσταση με τίτλο «Η τελευταία μαύρη γάτα».

fest thal26

επιστροφή στην κορυφή