ΡΟΗ 24/7:

"Μαγικές Μελωδίες και Νότες" στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου (ΦΩΤΟ)

20190612 200535

Τελετή λήξης της χρονιάς 2018-2019

Μουσικές και τραγούδια, «Μαγικές Μελωδίες και Νότες» πλημμύρισαν το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
Για μια ακόμη χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου παρουσίασε τη δουλειά και τον κόπο των σπουδαστών του στην τελετή λήξης της χρονιάς 2018-2019. Τα παιδιά κατέπληξαν γονείς και φίλους, που γέμισαν το θέατρο και τα χειροκρότησαν για την πρόοδό τους και το ταλέντο τους στα μουσικά όργανα.

Την αρχή έκανε το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα κορίτσια του Προκαταρκτικού Τμήματος της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου.

Μικροί και μεγάλοι μελλοντικοί σολίστ στο πιάνο, την κιθάρα, το βιολί, το φλάουτο, τα κρουστά παρουσιάστηκαν στη σκηνή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και όρεξη, ερμήνευσαν με επιτυχία τα μουσικά τους έργα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιδόσεις τους και τη μεθοδική μελέτη που κάνουν όλο το χρόνο υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

20190612 213329

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου, Άγγελος Καραπινίδης, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του Μορφωτικού–Πολιτιστικού–Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, η οποία ευχαρίστησε τους γονείς που εξακολουθούν να εμπιστεύονται το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου για την μουσική καλλιέργεια των παιδιών τους και ευχήθηκε «Καλές διακοπές και καλή αντάμωση στη νέα μουσική χρονιά».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόριος Τάσιος, και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυγύρου, Νικήτας Κατσακιώρης.

επιστροφή στην κορυφή