ΡΟΗ 24/7:

Έρχεται το 7ο Festival Γαλάτιστας

fb poster

Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική

Χτυπά πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, έρχεται πάντα με την ίδια μορφή και έχει μοναδικό σκοπό να ταξιδέψει το κοινό στον καταπράσινο μουσικό παράδεισο. Έρχεται το Festival Γαλάτιςτας, στις 2 και 3 Αυγούστου.

Για έβδομη συνεχόμενη χρόνια η Νεολαία Γαλάτιστας διοργανώνει το καθιερωμένο διήμερο Festival. Τα μέλη του συλλόγου είναι έτοιμα να στήσουν από το μηδέν ένα από τα καλύτερα πάρτι της Χαλκιδικής και να υποδεχτούν στη σκηνή του νέους καλλιτέχνες. Το μουσικό αυτό διήμερο θα πλαισιωθεί και θα απογειωθεί από διάφορους καταξιωμένους καλλιτέχνες, που με τις μουσικές επιλογές τους θα δημιουργήσουν το γνωστό σε όλους μας πάρτι. Πιο συγκεκριμένα στη σκηνή θα ανέβουν:

- Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, Νewmark The Band. Η Εβελίνα Νικόλιζα και η τετραμελής μπάντα της θα στήσουν ένα μουσικό σκηνικό που θα ξεκινήσει από 90's pop και θα ακολουθήσει τα μονοπάτια της reggae και της disco, καταλήγοντας στη μουσική του σήμερα. Φυσικά, δεν θα λείψουν mash up από τα 60’s, ελληνικά και rock n roll mix.
Το event θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί από τον Dj Μount Τen.
- Το Σάββατο 3 Αυγούστου, η μέρα που τα vibes της ηλεκτρονικής μουσικής συναντούν τις πρώτες ακτίνες του ήλιου! Φέτος, στη σκηνή θα δώσουν ρυθμό διαδοχικά ο Alexander Thomas, o George Tsilipakos, που ξέρει καλύτερα από όλους πως το πάρτι τελειώνει μόνο όταν φορέσουμε τα γυαλιά ηλίου, ο GPlak και ο Simonis.

επιστροφή στην κορυφή