ΡΟΗ 24/7:

Παρουσίαση του βιβλίου "Τα σκοτεινά μονοπάτια μιας φωτεινής ζωής" στη Συκιά

nonop

Την 1η Φεβρουαρίου

Το νέο κοινωνικό μυθιστόρημα της Κατερίνα Σεληνιωτάκη "Τα σκοτεινά μονοπάτια μιας φωτεινής ζωής", εκδόσεων "Πηγή", θα παρουσιαστεί το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, στις 18.00, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκιάς.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν: ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Τα Συκιωτάκια", Νίκος Γκίζας και η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Τζούλια Τσουλκανίδου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στο ταξίδι της ζωής η συντροφιά είναι αυτή, που κάνει τη διαδρομή να φαντάζει πιο συναρπαστική. Τι γίνεται όμως, όταν ο δρόμος δυσκολεύει; Ποιοι μένουν μαζί μας, για να βαδίσουμε τα σκοτεινά της μονοπάτια και ποιοι εγκαταλείπουν; Συνοδοιπόροι στη ζωή της Ελένης είναι οι δύο καλές της φίλες. Όμως οι δυσκολίες δεν αργούν να φανούν και στον δικό τους δρόμο. Τα όσα διαδραματίζονται, ξεγυμνώνουν τους χαρακτήρες των ηρωίδων και αφήνουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια τους. Μέσα από την περιπλάνηση, τον πόνο και τις ματαιώσεις μιας ζωής, οι τρεις γυναίκες δοκιμάζονται και καλούνται να δείξουν τη δύναμή τους, σ’ ένα ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση με φόντο τις ομορφιές της Ελλάδας!

επιστροφή στην κορυφή