ΡΟΗ 24/7:

Παρουσιάζεται στα Μουδανιά το βιβλίο του Χρ. Τούβε “Τα μονοπάτια της Αλήθειας 33”

87505891 239259543770671 1500484667814445056 n

Στις 21 Μαρτίου

Την παρουσίαση του βιβλίου “Τα μονοπάτια της Αλήθειας 33” του Χρήστου Τούβε, διοργανώνουν ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών, το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 18:30.

Για το Βιβλίο θα μιλήσουν:
- Ελευθερία Κεφάλα, Φιλόλογος
- Χρύσα Τάκη, Υπεύθυνη Πωλήσεων στην Εταιρεία “Vicko”.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
- Μάρκος Κωστόπουλος, Ιατρός-Ρευματολόγος
- Δωροθέα Καπρουκανίδου, Ιατρός-Δερματολόγος
- Λίνα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου “ΑΠΑΜΕΙΑ”.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ελένη Ζουμπουλίδου, Εκπαιδευτικός.

Βιογραφικό του Συγγραφέα:

Ο Χρήστος Τούβε είναι Συγγραφέας και Εκδότης. Κάτοχος πτυχίων Λογιστικής, Management και Μεταπτυχιακού Διπλώματος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2014 τη Συγγραφική πορεία του, και μέσα σε πέντε χρόνια, τα βιβλία του αριθμούν χιλιάδες αντίτυπα, ενώ το πρώτο του πόνημα με τίτλο, ‘Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια’, έγινε best seller. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι βιβλιοπαρουσιάσεις του ενώ ο τρόπος γραφής του είναι αισθαντικός με πολλά στοιχεία ψυχολογίας, καθώς αλλάζει τον τρόπο σκέψης του αναγνώστη. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη Συγγραφική του διαδρομή είναι η βράβευσή του, το Δεκέμβριο του 2017, από τη Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη.

Τα όνειρα τα ζεις...Δεν τα ξυπνάς" αναφέρω στο 2ο βιβλίο. Οπότε δεν τα ξύπνησα και τα έζησα. Αν δεν ζεις τα όνειρα σου δεν θα μπορέσεις ποτέ να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος. Δεν θα έλεγα ότι τα όνειρα πραγματοποιούνται μόνο αν έχεις λύσει τα προβλήματα σου. Όνειρο μπορεί να είναι κάτι απλό. Κάτι που για εμάς είναι σημαντικό.
Χρήστος Τούβε

επιστροφή στην κορυφή