ΡΟΗ 24/7:

"Τοπίο και χρώμα" στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης

zaxariadi20b

Εγκαινιάζεται αύριο 3 Ιουλίου η έκθεση ζωγραφικής της Ελευθερίας Ζαχαριάδη

Την έκθεση ζωγραφικής «Τοπίο και Χρώμα» της καταξιωμένης εικαστικού Ελευθερίας Ζαχαριάδη, παρουσιάζει ο Δήμος Σιθωνίας παρουσιάζει στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης.
Η έναρξη της έκθεσης θα γίνει από τον Δήμαρχο Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα αύριο, Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ και τα έργα θα παραμείνουν στο χώρο του Μουσείου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ώστε να έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν όχι μόνο κάτοικοι και επισκέπτες αλλά και πλήθος μαθητών σχολικών μονάδων όχι μόνο από τη Σιθωνία αλλά και από ολόκληρη τη Χαλκιδική.
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός πολιτιστικού δικτύου εικαστικών χώρων σε ολόκληρη τη Σιθωνία με φιλοξενία κορυφαίων εκπροσώπων του πνευματικού και καλλιτεχνικού γίγνεσθαι.
Ταυτόχρονα, σηματοδοτεί τη σταθερή θέληση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου, να παρουσιάσουν σε κατοίκους και επισκέπτες κορυφαία πνευματικά και καλλιτεχνικά γεγονότα.

zaxariadi20a

Η Ελευθερία Ζαχαριάδη γεννήθηκε το 1974 και ζει στη Θεσσαλονίκη.
Από το 1990 έως το 1995 σπούδασε σχέδιο και ζωγραφική στο εργαστήριο της Ναταλίας Θωμαΐδη.
Το 1998 αποφοίτησε από το τμήμα ζωγραφικής του University of Art and Design του Coventry της Αγγλίας.
Από το 1998 έως σήμερα έχει πλούσιο διδακτικό έργο στο ελεύθερο σχέδιο και τη ζωγραφική σε τμήματα υποψηφίων αρχιτεκτονικής, καλών τεχνών, τμήματα ζωγραφικής ενηλίκων, παιδιών και εφήβων,στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση.
Έχει πραγματοποιήσει οκτώ ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές.
Έργα της υπάρχουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές.

επιστροφή στην κορυφή